ЕВН България провежда срещи с областни управители в Югоизточна България

Днес, 13.06.2011 г., представители на ръководството на ЕВН България провеждат станалите вече традиционни срещи с областни управители на територията на Югоизточна България, която се обслужва от дружеството.

Целта на срещите е да се поддържа редовният диалог между дружеството и областните управители, които се запознават с направените до момента инвестиции от страна на ЕВН България и с изпълнението на инвестиционните планове на дружеството за 2011 г., които по отношение на „ЕВН България Електроразпределение” АД възлизат на общо над 110 милиона лева за цялата лицензионна територия.

Допълнителен акцент на срещите с областните управители на Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Пазарджик са текущото състояние на съоръженията, собственост на „ЕВН България Електроразпределение” АД.

Срещите на ЕВН България с областни управители са част от последователната политика на дружеството за информиране на обществеността относно действията и плановете на компанията по поддръжката и модернизирането на електроразпределителната мрежа в Югоизточна България.

източник >>>