Благотворителната инициатива „Дървото на ангелите“ на ТЕЦ AES Гълъбово зарадва над 200 деца за Коледа

Дарителската акция на служителите в компанията

се провежда за четиринадесета поредна година

В навечерието на коледните празници за поредна година екипът на ТЕЦ AES Гълъбово зарадва над 200 деца от община Гълъбово. За четиринадесета година се проведе доброволческата инициатива „Дървото на ангелите“, която осигури топли дрехи, обувки и лакомства за малчуганите от нуждаещи се семейства.

Вярвам, че доброто е заразно и го виждам в ентусиазма на всички колеги да правят добро и да подпомагат нуждаещите се. Истински щастлива съм, че и тази година екипът на ТЕЦ AES Гълъбово прави празниците на десетки деца по-топли и приятни“, каза Мариана Геренова, комплексен ръководител на всички производствени активи на AES в България.

Сред приоритетите на AES е грижата за общностите в районите, където компанията работи. Над 15 млн. лева е програмата за корпоративна социална отговорност на AES България за последните години. Това са средства, вложени в различни проекти с обществена значимост, които подпомагат добруването на хората в района на Гълъбово и Каварна“, каза Иван Цанков, изпълнителен директор на AES България.